Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Pakkene vi sender hentes fra oss hver virkedag. Av og til bruker transportørene litt lenger tid på å scanne inn pakken på terminal og i påvente vil det stå at pakken står hos avsender.

Vi sender ut bestillingsbekreftelse rett etter at din ordre er betalt. Hvis denne ikke mottas, er det oftest fordi e-posten som er tastet inn har en skrivefeil. Send oss en e-post på post@linkaneumann.com så hjelper vi deg! 

Vi sender ut digitale oppskrifter rett etter kjøpet er gjennomført. Har du ikke fått den i innboksen eller i søppelposten kan du ta kontakt med post@linkaneumann.com så hjelper vi deg. Hvis du har en konto hos Linkaneumann.com, vil du finne oppskriften under nedlastinger.

Pakken anses som tapt om din transportør melder i fra til oss om at pakken er borte. Ofte er dette når pakken har stått stille i over 10 dager. Vi sender ordren på nytt om varene er på lager, hvis ikke refunderes ordren. Når pakken er overlevert til transportør må du henvedne deg til den valgte transportøren

Hvis pakken din ikke sendes innen 2-3 dager så ta kontakt med oss. Vi selger som regel lagerførte varer og disse pakkes fortløpende på virkedager.

Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrev✉️

Vi sender deg e-post når vi har noe nytt!😁